Online Destek Hattı
 
 


 

SELİN KABARTIM - NEVŞEHİR 26 Mart 2012 Pazartesi

-

MERHABA MATE ÇAYINI KULLANIYORUM COK MEMNUNUM YAGLARIN NASIL YAKILDIGINI GÖZLERIMLE GORUYORUM GERCEKTEN FAYDALI TEŞEKKURLER MATE ÇAYI"
HALİT MUTLUCA - İSTANBUL 23 Mart 2012 Cuma

-

merhaba arkadaşlar 1. paketim bitmek üzere 2 kilo vermiş durumdayım
Mahmut öcal 25 Şubat 2012 Cumartesi

-

5 i 1 arada mate çayı almak ıstıyorum ancak bu zayıflama çaylarına nasıl guvenebılırım bu bıtkılerınde sahtesı oluyo mu acaba henuz bır yerden almadım ama tercıhım bu sıte olcak buyuk ıhtımal ender saraç hocanın önerısıyle alcam tv de gormustum sımdıden tesk edıyorum bılgılendırmenıze..
Tuba çönel 21 Şubat 2012 Salı

-

mate cayını 2 aydır kullanıyorum 5 kılo verdım bu kadar etkılı olcagnı tahmın bıle etmıyordum acıkcası hıcbır yan etkısı falan da olmadı cok memnunum ben bı sallamasından bır de demlemesınden aldım bu sıteden sallama olanı kendılerı özel hazırlıyorlarmıs gercekten de özel karısım gıbı cok etkılı bı cay hemde doğal bu devırde kımyasal olmadan zayıflamanın tek yolu bende mate çayı kullanmak herkese tavsıye edıyorum kılo problemı olan herkese
Semra özaydın 21 Şubat 2012 Salı

-

s.a 6 aydır görmediğim bi arkadaşımlar karşılaşdım son gördüğümde cok şişmandı gecen gün larşılaşdım inanılmaz derece farkını gördüm ve sordumm nasıl zayıfladın diye böyle o dedi mate çayını kulladım ve sizin sitenin adresini verdi bügün sipariş veriyorum 2 paket heycanla bende bekliyorum sonuclarını bende sizle burdan paylaşırım
Zenan Hoyratoğlu 21 Şubat 2012 Salı

-

Ürünü dün sipariş verdim. Çarşamba günü bi aksilik çıkmazsa elimde olacağını söylediler. Siparişi veriyorsunuz kapıda ödeme yapıyorsunuz. Bu kısım çok hoşuma gitti. İnternetten gördüm ürünü. Samanyolu ve Haber7 ye güvendiğim için siparişte bir sakınca görmedim. Normal bir diyet uyguluyorum. 3 haftada 4 kilo verdim. mate çayıyla süreci biraz hızlandırmayı düşünüyorum. Ayrıca müşteri ilişkilerini çok beğendim. İsmini tam hatırlamıyorum ama funda hanımdı zannedersem; bana kapsamlı bilgiyi verdi. Ürünün bana ne zaman ulaşabileceğini, internette yazmasına rağmen nasıl kullanmam gerektiğini vs vs. Kendim Kimyagerim. Deneyip etkilerini görücem. Memnun kalırsam devam ettiricem. Yorumlar güzel görünüyor. İnşallah Allahın izniyle sağlıklı ve hayırlı bir yaşam bizi bekliyor. Vesselam.
Ayla Dağlı 20 Şubat 2012 Pazartesi

-

ARKADAŞLAR BEN BU ÇAYA BAŞLAYALI 26 GÜN OLUYOR BUGÜN TARTILDIM TAM 4 KİLO VERMİŞİM BU ÇOK GÜZEL BİR MUTLULUK ŞİMDİYE KADAR KULLANDIĞIM EN İYİ ÜRÜN.BANA BUNU ARKADAŞIM TAVSİYE ETMİŞTİ.KENDİSİ KULLANALI 6 AY OLMUŞ HALA VERDİĞİ KİLOYU KORUYOR.HİÇ BİR YAN ETKİSİNİ GÖRMEDİM.KENDİMİ BİLDİM BİLELİ HAZIMSIZLIK VE KABIZLIK ŞİKAYETLERİM VARDI NE YAPSAM TAM ANLAMIYLA FAYDA GÖREMİYORDUM İNANIN FAZLA KİLOLARIMI VERDİKTEN SONRA SIRF BU ŞİKAYETLARİMDEN DOLAYI DOZUNU AZALTARAK DEVAM EDECEĞİM KESİNLİKLE.ŞİMDİ HAVALARDA ISINIYOR GÜNLÜK 40 DK DA YÜRÜMEYİ DÜŞÜNÜYORUM 10 KİLO DAHA VERMEM GEREKİYOR BU BAŞLANGIÇ BENİ ÇAK İYİ MOTİVE ETTİ BEN ZAYIFLAMAYI İSTEYEN HERKESE ÖNERİYORUM TEŞEKKURLER MATE ÇAYI
DUYGU KURBAN 20 Şubat 2012 Pazartesi

-

iyi günler arkadaşlar ben bu ürünü dr ender saracın bi programında denk geldi gördüm üründen bende kullanmak istiyorum yan etki yaparmı
Halil Kocabaş 20 Şubat 2012 Pazartesi

-

merhaba arkadaşlar öncelikle herkese önce zayıflamaya hazır olması lazım ben bu ürüne başladığımda 105 kilo idim şuan ise 66 kiloyum ben gerçekten çok memnun kaldım ilk başladım 2,5 ayda 105 den 88 düştüm 1yıl ara verdim tekrar başladım ve 2,5 ayda 66 düştüm allaha çok şükür çok rahatım arkadaşlar yediğime içtiğime çokdikkat ettim ve sonunda herşey isteğiğim gibi oldu mate çayını yapandan allah razı olsun. funda hanımada yardımlarından dolayı çok teşşekkür ederim herkese tavsiye ederim arkadaşlar herşey önce allahın izniyle olur unutmayın,herkese başarılar.
Hicran Güzel 20 Şubat 2012 Pazartesi

-

ben de aranıza yeni katılanlardanım etrafımdaki arkadaslarım beni tedirgin ediyor içme zararı olur duyuyorz bunlar zararlı gibi sözler ama ben basladım ve sonuna kadar devam edecem ins 4 gün oldu cay elime geceli simdilik güzel cünki bagırsaklarım cok tembeldi simdi güzel calısıyor en önemlisi onun için bile kullanırım cünki bu sorun için kullanmadıgım ilac neredeyse kalmamıstı ama bu sahane birşey sonuna kadar devam edecem kilo verecegimede inanıyorum tsk mate çayı


Önemli Uyarı

  • Lütfen soracağınız sorular için önce sitemizi inceleyiniz. Sitemizde yer almayan sorularınız için
    İletişim Formunu doldurunuz.
  • Yorumlarınız en geç 1 iş günü içerisinde incelendikten sonra onaylanmaktadır.
  • Sitemizden alınmayan ürünlere karşı yazılan yorumları onaylayıp onaylamama yetkisi site yönetiminin elindedir.
     
Ürünümüz hakkındaki
yorumlarınızı aşağıdaki formu doldurarak bizimle paylaşabilirsiniz.
Ad :
Soyad :
E-Posta :
Yorumunuz :
Ürünü Nereden Aldınız ? :
     
Doğrulama Kodu :
Kişisel Bilgilerim Gizli Tutulsun :
   
    Not: Bütün alanlar zorunludur. Lütfen eksiksiz doldurunuz.

Bursa Escort